Start
Diensten
Portfolio
Support
Contact
Content Management Systeem
 

Portfolio

Hier kunt u een aantal voorbeelden vinden van website's die door ons zijn gemaakt.

CarolienVroomFashion.nl

CarolienVroomFashion.nl

CarolienVroomFashion.nl is dé mode webwinkel die rekening houdt met comfort en wasbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat U er leuk uitziet!

Wij zijn er vooral voor ouderen en mensen in een zorginstelling. Zo hebben wij broeken met een elastieken boordband en met zakken. Onze broeken zijn verkrijgbaar in twee lengtes (ook voor mensen met iets minder lange benen.) in de maten 38 t/m 54.

Odemar Metaal

Odemar Projects

Odemar Metaal en Projects

Odemar, de machinefabriek die zich onderscheidt in het vinden van innovatieve oplossingen en vakmanschap. Oog voor detail in combinatie met vakmanschap zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen.

Odemar Projects is een dynamische engineeringafdeling binnen Odemar. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en verbeteren van machines, het vinden van innovatieve oplossingen om (interne) logistieke processen te kunnen optimaliseren of uit te breiden. Samen met de klant kijken we naar de beste economische en technische oplossing.

AA Yachting Herontwerp van de template voor AA Yachting.
BQ Yachting Herontwerp van de template voor BQ Yachting.
Interieur ontwerper Ruud Gielen Interieur ontwerper Ruud Gielen: Website voor de interieur ontwerper Ruud Gielen. Advies op maat op een hoog niveau.
Bouwbedrijf van Boheemen Bouwbedrijf van Boheemen: Website voor aannemers- en bouwbedrijf van Boheemen uit Eemnes.
Crystal Cocktails Webshop Crystal Cocktails Webshop : Webshop met artikelen voor het shaken van cocktails, barbenodigdheden en flairbottles. In de  webshop is het mogelijk om te betalen met iDeal en credit cards.
Novative: Innovate recreate Novative : Webshop voor kampeer en recreatie accessoires. Daarnaast ook LED verlichting. In de  webshop is het mogelijk om te betalen op factuur of met iDeal en credit cards.
Does Laren BV; Torenlaan 12, 1251KJ Laren NH Does Laren : Nieuw design voor de website van Does Laren. Inclusief een nieuw CMS systeem, zodat het onderhouden van de website door de client zelf gedaan kan worden.
Webshop van Pastry in Europe Webshop van Pastry in Europe : De webshop van Pastry in Europe waar je online meteen het boek kan aanschaffen.
Betaling is mogelijk door middel van iDeal en credit cards.
Pastry in Europe Pastry in Europe : Pastry in Europe is een uitgebreid en glossy boek voor culinaire professionals dat elk jaar uitkomt. Pastry in Europe 2009 is in januari dit jaar (2009) gepubliseerd en de 2010 editie komt in december uit.
AAYachting AA Yachting : Ervaar het gemak van aayachting zeilbootverhuur; het adres voor uw zeilvakanties voor gegarandeerd de laagste prijs.
STEADY Steady : hét merk voor anti-diefstal & recreatieproducten.
Heerlijk op vakantie met uw caravan! De stemming is goed en de bestemming nog mooier.
Met Steady producten gaat u nog aangenaamer en veiliger op pad. Dat geeft een gerust
gevoel. Profiteer dus nu van het gemak dat de producten van Steady u bieden.
Happy met Steady!
Dobli
DOBLI : Dode en blinde hoekspiegel is toepasbaar voor alle bedrijfswagens. Hier is informatie te vinden over de spiegel en de dode hoek. Meerdere talen zijn beschikbaar.
BQ Yachting BQ Yachting: Op deze website kunt u snel en eenvoudig zoeken in een wereldwijd aanbod van jachten en zeiljachten.
Pâtisserie & Dessert Pâtisserie & Desserts: Een tweede magazine, naast de al bestaande Culinaire Saisonnier. Dit maal over alles wat te maken heeft met pâtisserie en desserts.
Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier: Een website van het seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen.

De bestaande website is ge-upgrade naar een door SLiM DESiGN ontwikkeld CMS. De bestaande layout is hierbij overgenomen als template.

Does Laren BV; Torenlaan 12, 1251KJ Laren NH
Does Laren: Dit is een website van een winkel voor interieur inrichting op top niveau.
Hosting Brothers: hostingbrothers.nl
Hosting Brothers: Een nieuw hosting bedrijf dat snelle en betrouwbare hosting biedt voor zowel particulieren als bedrijven.
Dé Restaurantsite
De Restaurant Site . nl: Op deze site kan gemakelijk naar een restaurant gezocht worden die aan U voorwaarden voldoet. Hierbij kunt U allerlei eisen stellen waaraan zo'n restaurant dient te voldoen. Daarnaast zijn er ook nog recepten van top koks te vinden.
En door de samenwerking met Culinaire Saisonnier is er nog veel meer interessante informatie te vinden.
Horeca Planet
Horeca Planet: Horecaplanet.nl is een zoekmachine ontwikkeld voor de horeca restaurateur, branche gerichte kwaliteit op het net is dan ook de peiler waar horecaplanet op rust. Van koffiekop tot espresso machine alles is te vinden via een handige zoekfunctie op deze horeca site. Horecaplanet.nl maakt vinden en gevonden makkelijk op internet!
Galerie Bianca Landgraaf
Galerie Bianca Landgraaf: Galerie Bianca Landgraaf adviseert u graag op uw zoektocht naar een kunstwerk dat aan al uw wensen voldoet, zowel voor uw privé-verzameling als voor uw bedrijfscollectie. In samenwerking met Does Laren adviseert de galerie u tevens hoe u kunst integreert in uw eigen omgeving, zowel binnen als buiten.
Rodaf beheer
Rodaf Beheer: Verhuur van een bungalow in Gelderland. Dit is een goed voorbeeld van een eenvoudige vormgeving die een tijdloos karakter geeft. Hierdoor is deze site ook nog zeer duidelijk.
Huize Zeezicht
Huize Zeezicht: Interactieve nieuwssite met een messageboard. Daarnaast zijn er quotes en aanbevolen links te vinden. Deze site maakt intensief gebruik van PHP en het database pakket MySQL, dit omdat de inhoud dynamisch is. Het beheer van de site wordt mogelijk gemaakt door een eigen interface die makkelijk door iedereen te bedienen is.
De site heeft inmiddels een grondige update ondergaan.
Exploit Music
Exploit Music: Informatie over rap en hip hop artiesten. Door het dynamische menu systeem kon de enorme hoeveelheid informatie overzichtelijk op deze site gezet worden.
Does Laren BV; Torenlaan 12, 1251KJ Laren NH Does Laren bv. Geen website maar een fotobewerking voor een interieurwinkel in Laren NH.
Webfoundry.nl
Webfoundry: Nieuw website design bedrijf dat zich ontwikkelt heeft vanuit de Horecabranche. Waaronder bijvoorbeeld ook het project Horeca Planet valt.
Tempo Holland: tempoholland.nl
Tempo Holland: Dit Loosdrechtse bedrijf levert brandbeveiligingssystemen. Hoewel deze site een behoorlijke hoeveelheid informatie herbergt, is het overzicht niet verloren gegaan.
Tempo Holland: firetrace.nl
Firetrace.nl: Een belangrijk type brandbeveiligingssysteem kreeg zijn eigen site in navolging van de Tempo Holland site.

(wij zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk)